Witam. Przed braniem Alveo zaczeły mi znikać pryszcze, zaczołem się wtedy lepiej i zdrowiej odżywiać itp. No i wtedy mama zaczeła pić alveo i powiedziała że to mi pomoże itd. itp. Brałem Alveo miesiąc sytłacja sie nie zmieniała pryszcze nie znikały a nawed wyskakiwały jeden czy dwa na tydzień. Wkurzyłem się i przestałem brać po tygodniu właśnie wyrzuciło mi się na całę czoło jestem swrustrowany tym preparatem bo zamiast pomuc to poorszyło. Rozumiem jak by to 2 tyg trwało a potem już super i powoli znikały ale po miesiącu ? To już przesada ! Przestałem to pić uznaje że to nie pomaga. Lepiej sobie jeść owoce i jeść dzienne zapotrzebowanie w białko węgle i tłuszcze.
Tak mogą się zachowywać niektóre organizmy podczas oczyszczania. mnie również (chociaż nie jestem alergikiem) kiedy zaczynałem pić Alveo to również pojawiały się krosty. Jest to objam ocyzsycyania organiymu y tokszn.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum